Myggor, grodor och 38 grader

”Se mitt stora problem är att mina problem
Är så pass små att dom knappt räknas som problem
Men dom gör lika ont för det så sjung med”

Så sjunger Snook i sin låt Inga problem och lite så känns det för mig just nu.

Jag försöker sova men myggen håller mig vaken. Även fast jag är van med mygg då jag har spenderat stora delar av mina somrar med min släkt i Piteå så är detta en helt ny nivå av mygg. Ni känner säkert igen lätet som mygg gör precis när man försöker sova. Ett vagt men samtidigt påtagligt surr som rör sig i rummet. Bizzzzzzzzzzzzz. Och det är som att min hjärna planterar ljudet även då det inte är några myggor i rummet. Nästan som att hjärnan vant mig till att få min godnattvisa serverad av myggen. Det börjar med att man knappt hör det men vibrationerna från vingslagen rör sig närmre och närmre tills man inser att denna gången är det inte hjärnan som spelar mig ett spratt med sina placebomygg. Små och snabba är dom. Omöjliga att fånga. Jag sprayar sängen med insektsgiftet DOOOM. Så nu ligger jag i ett moln av gift och hostar då jag råkat andas in DOOM sprejen. Ångesten över att få cancer växer sig större. DOOMedagen.

 

Samtidigt har grodorna sin nattliga parningsrutin i full gång. Men grodorna är ändå inte lika störande. Visst dom låter högre än myggen men då dom inte är ute efter att tappa mig på mitt blod och lämna mig kvar i sängen med kliande bett så är det inte ett lika stort störningsmoment. Tänker på alla filmer jag sett där grannarna i våningen över har högljutt sex.

 

37 grader ute så fläkten går på högvarv. Jag intalar mig själv att den också hjälper mot myggen. Typ blåser bort dom.

 

Så där har ni min 37-gradiga ljudbild. Myggen som surrar, grodor som kvackar med varandra (kul ord det där, kvack, kvack. Kvack you.) och fläkten som blåser.

 

Nog av klagosång.

 

Until Next Post,

Peace

Taggar:,
KFUM Sverige
Rosengatan 1, 111 40 Stockholm
info@kfum.se, 08-677 30 00
Swish: 123-9018557
Plusgiro: 90 1855-7