HEJ! och HEJDÅ (vi ses)!

Idag är dagen!
Dagen som jag, ända sedan jag tackade ja till min praktikplats någon gång i juni, har tänkt och fantiserat om. Datumet som jag skrev ner då i min kalender kändes så himla långt bort där och då. Måndag 26 september kändes i juni som en avlägsen dröm.
Men det gör den inte idag. Och i tanken har jag väl redan åkt iväg för länge sedan; men samtidigt så kan jag faktiskt inte förstå att det är IDAG som jag och Elin faktiskt (äntligen) ger oss av.
Till alla ni som aldrig träffat mig:
HEJ! Jag heter Emma och jag är 20 år, född och uppvuxen i Uppsala. För att beskriva mig själv med tre ord skulle jag säga att jag är envis, pratglad och omtänksam! Hemma i Sverige är jag aktiv i KFUM Uppsala och jobbar under somrarna som lägerledare på gården Alnäs. Men idag åker jag iväg i sex månader som praktikant för KFUM Sverige till systerorganisationen YWCA i staden Livingstone i Zambia. Jag har på något sätt alltid varit intresserad av internationella frågor. På gymnasiet läste jag en internationell linje där vi i tredje ring åkte på en fältstudie till Zambia. Sedan dess har jag velat åka tillbaka.
Och idag åker jag tillbaka! Till samma stad och samma land, men i ett helt annat sammanhang och med ett helt annat syfte.
Jag kan inte utlova stordåd på denna blogg då internet inte är en sak att ta för givet; men jag lovar att när jag skriver så kommer det vara värt att läsa! Som alltid är jag i sista sekunden med detta och packning, men för att inte göra det alldeles för långt så sätter jag en punkt för detta inlägg här.

Processed with VSCO with b1 preset

 

Processed with VSCOcam with c1 preset

Och till alla och allt där hemma: jag säger inte hejdå, jag säger VI SES!

Taggar:, ,

Emma

Emma

Hej! Mitt namn är Emma och jag är en 20 år ung tjej från Uppsala, Sverige. Under 6 månader ska jag göra praktik på YWCA i Livingstone i Zambia. Här kommer jag att blogga om olika saker som jag stöter på under min praktiktid; vad jag gör på YWCA, människor jag möter och hur jag hanterar en tråkig måndag kväll när det är regnperiod. Kul att ni vill följa mig!!

Kommentarer (2)

 • Profilbild

  Julia Sarantes Andersson

  |

  Åh ska bli så spännande att följa!!! massa bra energi till dig!♡♡♡

 • Profilbild

  Caroline

  |

  Spännande att följa din resa! Hejja hejja!

Kommentarer avstängda
KFUM Sverige
Rosengatan 1, 111 40 Stockholm
info@kfum.se, 08-677 30 00
Swish: 123-9018557
Plusgiro: 90 1855-7